Stöd TV Almedalen - bli sponsor!

TV Almedalen är ett sätt att få Almedalsveckan att nå ut längre. 90% av våra tittare kommer från fastlandet. Många tittar också efter att Almedalsveckan är över. TV Almedalen ser till att den demokratiska diskussionen når längre!

Om du vill att TV Almedalen ska finnas behöver vi din hjälp!

Vi visade över 1000 sändningar 2015. Vår ambition är att alla ska synas. Men för att TV Almedalen ska finnas kvar, måste vi öka intäkterna. Därför ber vi om ekonomiska bidrag.

Stöd TV Almedalen genom att bli sponsor. Vi har 3 sponsornivåer:

  • Guldsponsor - 15 000 kronor
  • Silversponsor - 8 000 kronor
  • Bronssponsor - 5 000 kronor

Vad får du som sponsor?

Alla sponsorer som har egna sändningar kommer automatiskt att få premiumsändningar med egen logotyp och profilering.

Guldsponsorer får en annons på 950 x 100 pixlar som visas högst upp på startsidan och alla standardsidor. 3 sponsorer delar på toppytan (visas var 3dje gång i snitt) samt en logotyp på sponsorlistan på första sidan samt en logotyp i sponsorlistan på första sidan.

Silversponsorer får en annons på 250 x 240 pixlar, som visas i högerspalten på startsidan och alla standardsidor. Visning i snitt varannan gång samt en logotyp i sponsorlistan på första sidan

Bronssponsorer får en annons på 250 x 120 pixlar, som visas i högerspalten på startsidan och alla standardsidor. Visning i snitt varannan gång samt en logotyp i sponsorlistan på första sidan.

Din annons kan länkas till dina sändningar eller till annan webbsida.

Annonsen är publicerad 27 juni - 30 augusti 2016.

Bli sponsor - teckna dig här


Fyll i formuläret!

Organisation
Jag önskar sponsorpaket:
Kontaktperson
E-post
Telefon
Postadress
Postnr + ort
Meddelande
Tack för att du vill bli sponsor! När du fyllt i formuläret kontaktar vi dig för att bekräfta att din beställning är korrekt. Vi skickar sedan faktura i samband med att annonsen blir publicerad.

Om du har frågor - skriv dem i kommentarsfältet eller kontakta:

Hillar Loor
hillar@tvalmedalen.se
0498 200 315